Minusta – miksi politiikkaan?

Lähdin mukaan politiikkaan, koska katson sen ensisijaisesti velvollisuudekseni menneiden sukupolvien työn takia.

Minulle Suomi, suomalaiset, suomen kieli ja Suomen kansallinen etu ovat keskiössä. Jos me emme niitä aja, ei niitä aja kukaan muukaan.

Olemme kaikki velkaa veteraanisukupolvelle sen, että Suomea puolustetaan ja vallan keskittäminen Brysseliin saadaan pysäytettyä. Suomi on rajamaa ja meille on erittäin epäedullista olla mukana vanhojen puolueiden ajamassa EU-liittovaltiohankkeessa.

Haluan omalla toiminnallani edistää Suomen itsenäisyyttä, itsemääräämisoikeutta ja omaa harvinaista kieltämme.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri (Turun kauppakorkeakoulu, 2009). Työskentelen tällä hetkellä Euroopan parlamentissa perussuomalaisten ryhmässä.

Opintojen jälkeen olen työskennellyt asiakaspalvelutehtävissä ja suorittanut ulkoasiainministeriön kansainvälisten asioiden kurssin 2010-2012 (Kavaku 35) ja työskennellyt ulkoministeriön palveluksessa. Lisäksi työskentelin Lontoossa 2016-2017 asianajotoimistossa.

Kävin Helsingin saksalaista koulua 1991-1999 ja Pariisin saksalaista koulua 1999-2001, josta kirjoitin ylioppilaaksi 2001. Asepalveluksen suoritin rajavartiolaitoksessa rajajääkärikomppaniassa Imatralla 2001-2002.